Wat ik doe

Waarvoor kun je bij commtogether terecht?

 

Communicatieadvies

‘Hoe bereik ik mijn doelgroep(en) zowel on- als offline? En hoe kan ik mijn boodschap met resultaat overbrengen?’ 

Herken je je in deze vragen? Of heb je een ander vraagstuk op communicatiegebied? Ik adviseer je graag en geef on- en offline handvatten, zodat je in contact komt met jouw doelgroep. Naast communicatieadvies ook de uitvoering van de strategie laten verzorgen? Dat kan! Ik los het vraagstuk van a tot z op.

Copywriting

Doelgroepen bereiken door middel van een heldere tekst in foutloos Nederlands. Dat kan best lastig zijn. Communicatiebureau commtogether schrijft, beoordeelt en redigeert diverse teksten. Van teksten voor magazines, nieuwsbrieven en drukwerk tot aan persberichten en websiteteksten. 

Interim

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning op de communicatieafdeling? Communicatiebureau commtogether helpt je voor korte of langere tijd uit de brand. Als allround interim communicatieadviseur ben ik inzetbaar binnen alle portefeuilles op de afdeling.

 

Eventmanagement

Een evenement, groot of klein, heeft de juiste organisatie nodig om succesvol te slagen. Communicatiebureau commtogether heeft ruime ervaring in het organiseren van diverse evenementen, van openingen en open huizen tot aan jubilea of een kick-off.